250312

Jadå!
Här har vi klippen jag lagt ihop till en fin låt som Mk skickade till mig!
Hoppas ni tycker det är fett eller blir sugna på att åka dit! Riktigt värt det.

250312

Jadå!
Här har vi klippen jag lagt ihop till en fin låt som Mk skickade till mig!
Hoppas ni tycker det är fett eller blir sugna på att åka dit! Riktigt värt det.

250312

Hallå!
Jag och Markus Karlsson har varit i Helsingör och testat Airwipp parken. Rätt nice faktiskt! Skriver mer om det när jag fixat klippen vi filmat, kommer nog senare ikväll.
Här har vi skönheten själv!

190312

Hallå!
Idag har jag varit med Jerker Everlund, Anton Repetto och Daniel Faxe.
Chillade runt lite och tog bilder på när de tränade eller om man kan kalla det för träna... De stod mest och klagade på att det blåste och va kallt hahaha, nä skoja, eller det gjorde jag inte alls! Dom klagade som fan, så jag fick lite frispel på dom och visade mina konster i mina vardagliga kläder och här har vi beviset!
Ha det så bra allihopa!

180312

Hallå
Tränade med både Oliver nordin och Markus Karlsson igår här i Lund, riktigt fett! Det var den roligaste träningen på länge och jag hoppas på att det var den första av många.
Här är ett klipp på en grej vi gjorde i början av träningen!
peace.

160312

Fixade till en bild jag hittade i kameran, tyckte den va rätt ball haha.

150312

Hallå.
Körde en utomhus träning idag igen. Riktigt härligt!
Filmade en chill grej så ni får något att se på. Jag funderar på att påbörja min längre film(10min) snart, men är lite osäker på om jag ska filma i Lund faktiskt. Vill isåfall hitta nya spots eller komma på nya feta grejer man kan göra, så får väl dra en liten runda och hitta nytt!
Ha det så bra sålänge!

140312

Hej!

Äntligen har jag fått rätt på allt, hoppas jag. Har satt ihop klippen jag filmat. Enjoy.
Ha de fint!

130312

Hej!
Här är något klipp från de vi filmade utomhus. Något konstigt hade hänt med inställningarna, förmodligen har jag pillat för mycket och inte ställt tillbaka det haha. Ni kommer märka att allt är sjukt vitt. Kommer ta lite längre tid än jag trodde att fixa tillbaka mitt redigeringsprogram så checka dethär sålänge! Fler klipp kommer sen.
ha det bra!

120312

Hallå!!
Idag var det riktigt fint väder och ni vet vad det betyder, utomhus träning!
Utomhusträning är helt klart utan tvekan det bästa som finns, fyfan vad kul det är. Känns verkligen som man får "testa" sina tekniker osv man tränat på och se om man skött sig tillräckligt. Jag tycker jag skött mig hyffsat hehe. Tränade med en kille som heter Jerker, utöver det kom en fotograf jag haft kontakt med. Fotografen tog en massa bilder när jag hoppade runt lite och sen snackade vi lite om framtida grejer, kanske något projekt eller så.
Jag har dessutom filmat en massa, men kan inte ladda upp videon än så det får bli i något av kommande inläggen!
Laddar upp bilderna så fort jag fått dem av fotografen!

100312

Hallå!

Nu är jag tillbaka på datorn!

Haft en riktigt härlig träning idag och jag lägger upp lite filmklipp från den, samt träningen i Hjärup som vi snackade om. Tyvärr blev det inget utomhus iom att det regnade dagen innan så vi får vänta in nästa gång helt enkelt. Hoppas ni gillar det.

Är sjukt sugen på att testa allt nytt utomhus så ni kan förvänta er en utomhusfilm så snabbt det är fint väder!

Ha det!
090312

Hejhej!

Idag har jag varit på en ny träning, vi har börjat hålla träningar i Hjärup. Tanken var att jag skulle ladda upp en liten video med grejor jag gjort på träningen men min dator har lagt av, så det får bli när datorn är ok igen!

Imorgon blir det riktigt hård träning, vi börjar nog utomhus från 12:00-17/18:00 ifall det är fint väder. Då kommer vi mötas upp på tågstationen i Lund, vid 7eleven. Vi drar vidare till en inomhusträning på Fågelskolan i Lund från 19:00-22:00, där ska det köttas!

Kommer filma så mycket som möjligt, men videorna kommer som sagt när datorn är fixad igen.

Ha det så bra!080312

Hej

Det är ju så typiskt.
Jag skulle möta upp en fotograf i stan 13:30 idag för att ta massa bilder inför en grej, vi hade bestämt just idag för det skulle vara hyffsat fint väder osv, givetvis snöar det för fullt under natten haha. Jaja. Man får acceptera läget som det är. Det jag hoppas mer på nu är att snön försvinner till lördag då jag bestämt att träna utomhus med några andra. Vi har ju en plan B, och det är att dra till hallarna vi har tillgång till men det är ju så jävla tråkigt att träna inomhus.

Hoppas inte snön förstört för er, ha det bra!

080312

Hallå!

Haft en riktigt skön men hård dag, tror jag somnar på några sekunder ifall jag lägger mig ner. Seriöst.
Det är såhär... jag var på en skola i Lund som heter Tunaskolan.
Vad gjorde jag på tuna skolan kan ni tro? haha! Såklart lärde jag ut parkour, det roliga var att allt skedde under skoltid! Eleverna var jätteduktiga och jag hoppas de gillade min "lektion/genomgång".
(utöver de vanliga träningarna jag har senare på kvällen)

För er som är intresserade:

Måndag - grupp1 18:00-19:00
grupp2 19:00-20:00

Båda grupperna är nybörjargrupper och håller hus på Fäladshallen, Norra Fäladen i Lund. Det är ungefär 20-25 personer i varje grupp, välj en tid och kom förbi. Man får testa 3 gånger innan man börjar ifall man nu vill de men man får dessutom sitta och kolla på innan man testar ifall man tycker det är bättre.

Hoppas vi ses på träningarna!
Tunaskolan - The girl crew!

Tunaskolan - Diveroll!

Tunaskolan - Kingkong attempt!

Tunaskolan - Kingkong!

070312

Hallå!

Här kommer en video jag satt ihop haha, rätt rolig faktiskt. Jag tränade lite för första gången efter jag varit sjuk i en vecka och det känder självklart helt underbart. Bestämde mig för att försöka sätta en "Lache Side-Loser"? Vet inte riktigt vad det heter men ni förstår om ni kollar filmen! Nä nu måste jag springa, ska dra till en skola och hålla i träning för massa klasser på deras gympalektioner!

Ha det så gött!
060312

Hallå allihopa!

Sådär, då var det fixat.

Det här kommer att bli min Parkour och Freerunning blog, och här kommer det laddas upp nya bilder och videos från både träningar och andra feta grejor. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera bloggen dagligen och jag hoppas verkligen inget annat än att den kommer underhålla eller vara till hjälp för er som läser.

Ha de bra!

RSS 2.0